Наступна новина > < Попередня новина

12.07.2020 14:32 давність новини: 4 р.
Автор:  Пресслужба ВОУЛМГ
Категорія: Привітання

Гайсинські лісівники вітають лісничого Латюка П.О. з 55-річчям!

Упродовж 12 років Петро Олександрович Латюк успішно очолює одне із найкращих лісництв Вінниччини - Гайсинське лісництво ДП «Гайсинський лісгосп». За роки роботи у лісовому господарстві Вінниччини Петро Олександрович об’єктивно заслужив статус віданного справі, професійного лісівника, людяного, чесного, розуміючого керівника та колегу, справжньої людини. Тому сьогодні гайсинські лісівники та всі, хто має щастя бути знайомим із лісничим, радо вітають його із радісним днем 55-річчя! 
У свій час у цьому ж Гайсинському лісництві Латюк П.О. працював і майстром лісу, і помічником лісничого. 4436 га угідь лісництва знає досконало, тому-то й всі лісогосподарські роботи виконуються вчасно, якісно, на славу. Це і догляд за лісовими культурами, головне користування, рекреаційні пункти, фазанарій, вольєр для напіввільного утримання диких тварин, дендрологічний парк, лісові дороги, торговельний павільйон «Лісовичок», інформаційно-просвітницька робота з населенням, учнівське лісництво... Роботу Петро Олександрович знає, любить, нею живе. І все на виробничих ділянках виконується вчасно, лісництво працює ритмічно, за підсумками трудового суперництва займає серед інших лісництв держлісгоспу перші місця.
Гайсинське лісництво на чолі з Петром Олександровичем стало багатопрофільним, ефективним, є зразком для інших лісництв не лише для ДП «Гайсинський лісгосп», а й для всіх лісництв системи Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства. Бо трудиться тут дружній трудовий колектив, відданий лісівничій благородній справі. І лісничий, і його колеги твердо переконані: лісівники сильні своєю добротою, високою працездатністю, професійністю!
Іменинник - успішний лісівники, неординарна, дуже світла й оптимістична людина. Має він талант чарувати своєю скромністю й простотою, доступністю, вмінням зберігати зовнішній спокій і холоднокровність, багато бачити і в міру говорити. Сповідує в житті золоте правило «Людина сильна не в гніві, а в доброті».
Є вже за плечима чимало доброї роботи. Вже є на землі добрий слід. І ще чимало буде зроблено. Бо є потенціал, бажання, досвід. В гарний день народився Петро Олександрович – в день апостолів Петра і Павла. Тож цього дня щиро вітаємо Вас, Петре Олександровичу, зі святом. Хай доля стелить м’яку стежину, оминаючи терни! Хай погода в вашому домі буде лише сонячною! Хай люди зустрічаються Вам щирі і добрі, друзі – справжні, почуття – теплі! Хай мрії мріються і збуваються! Хай щоденними супутниками будуть Вам здоров’я, щастя, добро! Многая і многая літа!
З повагою трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп»