Наступна новина > < Попередня новина

20.11.2020 16:57 давність новини: 3 р.
Автор:  Пресслужба Вінницького ОУЛМГ
Категорія: Загальні новини

Національний університет біоресурсів і природокористування України готує високопрофесійних лісівників

Передати молодим лісівникам досвід ветеранів лісового господарства, поєднавши мудрість та молоде рвіння творити благородну справу, – ці постулати у своїй роботі вдало застосовують лісівники Вінниччини. Тому у нас і досвідчених поважають, і молодим завжди вмикають зелене світло. Тим паче, що добряча частина тих, хто приймає лісівничу зміну, - це вчорашні вихованці учнівських лісництв, які свідомо приймають свій лісівничий шлях ще зі шкільної парти. Ще достатньо часу до завершення навчального року, проте вже сьогодні випускникам 2021 року варто визначитись із майбутнім професійним вибором.
Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства співпрацює з багатьма вузами, які готують майбутніх лісівників. Один із найпрестижніших – це Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП).
Щороку Вінницьке ОУЛМГ проводить профорієнтаційні зустрічі викладачів Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування з випускниками загальноосвітніх шкіл та представниками учнівських лісництв Вінницької області. У цих заходах бере участь А.О. Бондар - начальник ВОУЛМГ, доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений лісівник України, П.І Лакида - директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік Лісівничої академії наук, академік Міжнародної академії інформатизації, заслужений діяч науки і техніки України та інші. Юні учасники таких зустрічей отримують вичерпні відповіді на свої питання, цікаву інформацію про НУБіП.
А.О. Бондар безпосередньо долучається до підготовки майбутніх лісівничих кадрів. Він займається викладацькою діяльністю у НУБіП України.
- Любов до роботи, поєднана із фаховою професійною підготовкою, є запорукою вдалих результатів праці. Саме такими принципами у своїй справді нелегкій роботі керуються лісівники Вінниччини, - зазначає Бондар А.О.
З більш детальною інформацією для абітурієнтів можна ознайомитись на офіційному сайті НУБіП або сторінці у Фейсбуці.
nubip.edu.ua
www.facebook.com/NUBiPofUkraine