Наступна новина > < Попередня новина

20.05.2020 12:30 давність новини: 4 р.
Автор:  пресслужба ВОУЛМГ
Категорія: Привітання

Сердечно вітаємо з ювілеєм лісничого Губницького лісництва ДП «Гайсинський лісгосп» Павла Наказнюка!

60-річний ювілей святкує лісничий Губницького лісництва ДП «Гайсинський лісгосп» Павло Кирилович Наказнюк. Сьогодні іменинника вітають рідні та друзі, колеги-лісівники, адже Павло Кирилович за 18 років сумлінної роботи у лісовому господарстві Вінниччини закріпився у статусі професійного, відповідального та шанованого лісівника та керівника. Лісівничу освіту здобув Павло Кирилович у Сторожинецькому технікумі лісового господарства (спеціальність – «Технік лісового господарства»).
Свій трудовий шлях у лісовому господарстві він розпочав 2002 року на посаді лісника обходу №2 Соболівського лісництва Гайсинського лісгоспу, де працював до 2006 року. Далі працює лісничим Соболівського лісництва. У липні 2019 року був переведений на посаду лісничого Губницького лісництва. Це наймолодше лісництво у системі держлісгоспів Вінницького ОУЛМГ. Посада лісничого вимагає великої відповідальності, працелюбності, уміння працювати з людьми та великої любові до справи та до Лісу. Усіма цими якостями володіє ювіляр, тому й успішно працює на благо лісового господарства, користується повагою колег та підлеглих. І тому з року в рік зростають і шумлять подільські діброви, виплекані руками професіоналів.
За сумлінну роботу П.К. Наказнюк неодноразово нагороджувався грамотами, відзнаками голови ДАЛРУ, Вінницької ОДА, Вінницького ОУЛМГ, Гайсинського лісгоспу, Гайсинської РДА.
Щира вдячність і низький уклін Вам, ювіляре, за сумлінну багаторічну працю та вагомий внесок у розвиток лісового господарства. Хай доля завжди всміхається, міцне здоров’я, невичерпна енергія залишаються надійними супутниками ще на довгі роки. Нехай кожен день приносить тільки радісні моменти, а янгол-охоронець завжди хай береже Вас та Ваших рідних.
 
З повагою трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп».