Наступна новина > < Попередня новина

16.03.2020 13:34 давність новини: 4 р.
Автор:  Пресслужба ДП "Гайсинський лісгосп"
Категорія: Привітання

У Гайсинському лісгоспі – ювілярка, Ганна Петрівна Галунко!

У таку чудову весняну пору, коли розквітає земля і прокидається природа, 15 березня відсвяткувала свій 60-й день народження чудова жінка і багаторічна співробітниця ДП «Гайсинський лісгосп» - Галунко Ганна Петрівна. Колеги та друзі щиро вітають іменинницю та зичать многая літа! Адже Ганна Петрівна 20 років свого професійного життя віддала Гайсинському лісгоспу!
Народилася ювілярка у с. Голинчинці Шаргородського району. Після школи отримала освіту у Ладижинському технікумі, пізніше - заочно у Львівському НАУ (спеціаліст з обліку й аудиту). Вийшла заміж, з чоловіком виховали двох доньок, Олену й Олесю. Чоловік Микола Васильович працював майстром лісу у Гайсинському лісництві.
Свій професійний шлях із Гайсинським лісгоспом пов’язала із 2000-го року, влаштувавшись працювати спершу робітницею, а наступного року – на посаду бухгалтера базового лісорозсадника. З 2004 року - на посаді інженера з реалізації, з 2018 року – трудиться на посаді менеджера зі збуту 1 категорії.
Колеги по роботі знають пані Ганну як грамотного спеціаліста, відповідальну, дисципліновану, високваліфіковану співробітницю. А ще відгукуються про неї як про чуйну, доброзичливу та уважну до оточуючих людину, справжнього друга, чарівну жінку, хорошу матір.
Тож бажаємо іменинниці міцного здоров’я на многая літа! Нехай кожен день множиться добрими справами, а в гостинній домівці лунає гарна пісня, дзвенить дитячий сміх. Радості Вам від людей, від роботи, сім’ї, рідних, близьких, шановна Ганно Петрівно!
З повагою трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп»