Наступна новина > < Попередня новина

29.09.2020 20:03 давність новини: 4 р.
Автор:  пресслужба ВОУЛМГ
Категорія: Загальні новини

У хорошого вінницького господаря-лісівника все ведеться...

Завітайте у Ладижинське лісництво ДП «Гайсинський лісгосп», щоб придбати якісні саджанці плодових сортів дерев
Лісівники Вінниччини займаються веденням лісового та мисливського господарства професійно, багатогранно і комплексно. Нині лісове господарство залишене державою на самовиживання (самофінансування), тож лісгоспи шукають способи заробити додаткові кошти. У тому числі – й від реалізації продукції побічного користування. Приміром, це може бути мед, риба, але найбільше - вирощені рослини.
У теплично-парниковому господарстві ДП «Гайсинський лісгосп» одну із лідерських позицій займає Ладижинське лісництво, очолюване лісничим Романом Семененком. Крім лісового розсадника, сучасної теплиці та павільйону для декоративних рослин, окремий напрямок тут відвели для вирощування плодової групи. 
В окремих рядах зростають сортові саджанці яблуні, сливи, абрикоса, персика, черешні, вишні – усе, що потрібно для справжньої скарбниці домашніх природних вітамінів. І смачних! Адже сорти вибираються з урахуванням потреб споживача. Плодові саджанці теж реалізовуються усім бажаючим за приємною ціною, яку набагато перевищує якість посадматеріалу. 
- Звертайтеся у Ладижинське лісництво, ми всім підкажемо, як зробити правильний вибір рослини, проконсультуємо стосовно садіння і догляду за обраними саджанцями, - запрошує Роман Семененко.
Саме восени багато хто із садівників любить поповнювати свій сад новими деревами. Тож завітайте у Ладижинське лісництво за найкращими та найякіснішими саджанцями для своєї садиби!
За довідкою звертайтеся за телефоном 097 7295720, Роман Петрович.