Наступна новина > < Попередня новина

30.11.2021 22:10 давність новини: 2 р.
Автор:  пресслужба
Категорія: Привітання

Вітаємо з 60-річчям Антоніну Петрівну Сироту!

Найвища цінність будь-якого трудового колективу, основа та запорука успішної діяльності підприємства  – це надійні працівники, якісне кадрове наповнення. Інспектор з кадрів – це людина, яка несе відповідальність за питання вдалого підбору трудових ресурсів. А професійний, відповідальний та досвідчений інспектор із кадрів, який знає не лише трудове законодавство, а й усе про кожного із члена колективу, знає, коли підстрахувати, підказати, допомогти, - просто незамінна цеглинка у міцному фундаменті успішного підприємства. Усім цим характеристикам відповідає сьогоднішня ювілярка, ветеран  лісового господарства, яка віддала 20 років життя роботі у ДП «Гайсинський лісгосп», у минулому – багаторічний незмінний інспектор із кадрів ДП «Гайсинський лісгосп», Антоніна Петрівна Сирота.
Пані Антоніна народилася у місті Гайсин, де й отримала середню освіту у 4-й школі. Після навчання у Вінницькому політехнічному технікумі почала трудову діяльність на Ладижинському заводі силікатної цегли, потім – працює на Гайсинському заводі «Бета».  Далі була робота у комсомольській організації, декретні відпустки з двома доньками.
До Гайсинського лісгоспу трудова стежина Антоніни Петрівни повернулася у березні 2000 року. Спочатку – на посаді секретаря-друкарки, а через два роки переведена на посаду інженера з підготовки кадрів ДП «Гайсинський лісгосп» (з 2004 року – старший інспектор із кадрів). На цій посаді А.П.Сирота пропрацювала до 2020 року.
У 2001 році пані Антоніна закінчила навчання на економічному факультеті в Уманській державній аграрній академії.
Разом із люблячим чоловіком Володимиром Андрійовичем створили справжню міцну родину, у якій виховали двох чудових доньок, Олену та Марину, радіють трьом онукам. Олена Володимирівна сьогодні продовжує справу матері, працюючи інспектором з кадрів на підприємстві.
Керівництво лісгоспу, співробітники та друзі підтвердять, що Антоніна Петрівна – не просто професійний, грамотний та відповідальний фахівець, а Людина з великої літери, багатогранна та далеко не пересічна особистість. Пані Антоніна - людина широкої душі і з великим серцем, яке завжди небайдуже та відкрите до чужого болю,  готове допомогти та підтримати у важку хвилину. Адже поділитися добром і позитивом  здатний той, хто його має вдосталь! За роки роботи з людьми у кожній особовій справі ця мудра професійна інспектор з кадрів бачила, перш за все, не лише набір фактів та статей із трудового кодексу, а людську долю.
А ще іменинниця - справжня жінка, чарівна, вродлива, із природженим почуттям смаку та прекрасного. Її внутрішня краса та гармонія абсолютно відповідає красі зовнішній. Надійна подруга, займає активну громадянську позицію, надзвичайно ввічлива, тактовна, інтелігентна, талановита у багатьох напрямках особистість. А ще - міцна опора для своєї родини, навіть на відстані, надійна та вірна половинка свого чоловіка.
Сьогодні ми вітаємо ювілярку, бажаємо, щоб цей світлий вогник сильної, доброї душі з кожним роком горів сильніше, світліше. Хай Ваша домівка буде сповнена добром, здоров’ям, достатком, любов’ю, щирим теплом людського розуміння. Хай кожен день несе у Ваше життя світло та радість, не зважаючи на погоду, хай задумуються та здійснюються мрії, хай Всевишній оберігає життєві стежини, куди б вони не вели! Многая літа!
З повагою трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп»