Наступна новина > < Попередня новина

29.09.2020 17:52 давність новини: 4 р.
Категорія: Привітання

Вітаємо з ювілеєм Валентину Галузинську!

Сьогоднішня ювілярка давно стала невід’ємною частиною лісівничої родини ДП «Гайсинський лісгосп». Валентина Миколаївна Галузинська сьогодні приймає вітання від колег, друзів і рідних у прекрасне свято, 60-й день народження!
Валентина Миколаївна – гайсинчанка, народилася та закінчила середню школу у Гайсині. Вищу освіту здобувала у Одеському інституті народного господарства, спеціальність «Товарознавство». Починає працювати в Гайсинському лісгоспі у 1991 році (на посаді економіста з цін) - і трудиться тут донині.
Колеги знають її як відповідальну, порядну людину та професійно грамотну спеціалістку. А ще Валентина Миколаївна – прекрасна подруга, яка радо підставить у потрібну хвилину своє тендітне плече. Пані Валентина - чарівна жінка, цікава багатогранна особистість, життєрадісна, романтична, світла оптимістка, справжня душа компанії. Вона - найкраща мама та бабуся, прекрасна дружина. Ювілярка виховала з чоловіком Олександром Володимировичем доньку та сина. А ще має спільне із своєю сильною половинкою та незвичне захоплення – подорожі на байку. Радо долучається до виконання спільних із колективом завдань, акцій. Бере активну участь у профкомівській роботі. І це доводить, що головний вік – вік людської душі, яка залишається молодою не зважаючи на цифру у паспорті!
Тож шлемо Валентині Миколаївні найщиріші вітання, побажання добра, радості, миру, внутрішньої гармонії. Хай доля завжди буде до Вас прихильною, хай Вас оточують вірні друзі, хай життєвими супутниками будуть щастя і удача, хай серце залишається гарячим, вірним, мрійливим, непідкореним роками! Зичимо міцного здоров’я, успіхів, вдалих починань і Божого благословення! З днем народження!
З повагою трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп»