Наступна новина > < Попередня новина

16.11.2021 18:03 давність новини: 2 р.
Автор:  пресслужба ДП "Гайсинський лісгосп"
Категорія: Привітання

З 65-річчям вітаємо Катерину Іванівну Грабець!


Найкращі побажання від рідних, друзів, колег приймає сьогодні Катерина Іванівна Габець, майстер лісу Ладижинського лісницва ДП «Гайсинський лісгосп».
Жінка-лісівник у лісовому господарстві Вінниччини – це рідкість. А Катерина Іванівна, не зважаючи на те, що є представницею прекрасної половини людства, тримає багато років першість у виробничих показниках і є одним із найкращих лісівників Гайсинського лісгоспу. Пані Катерина - працелюбна, відповідальна і щиро вболіває за результати роботи, у неї є чому повчитися молодому поколінню. З її обходу можна брати приклад, підтверджують директор лісгоспу Микола Лащенко та лісничий Роман Семененко. На ділянках К.І. Грабець завжди панує порядок, вона добре знає ці ліси, адже багато років працює у лісництві. Катерина Іванівна перейняла досвід свого покійного чоловіка, після смерті якого працює на посаді майстра лісу.
Народилася К.І. Грабець у селі Заозерне Тульчинського району Вінницької області 16 листопада 1956 року. У 17-річному віці вийшла заміж за Володимира Йосиповича, з яким виховали двох доньок – Валентину та Олену. Має трьох онуків.
У 1974 році вона розпочала працювати у Гайсинському лісгоспі, лісокультурницею у Ладижинському лісництві, у тому ж обході, де її чоловік був на той час лісником. Тут, у хатинці лісового кордону недалеко від села Оляниця колишнього Тростянецького району жила з чоловіком, дітьми, мешкає тут досі. Вона вважає свою професію чоловічою. Але каже, що їй не важко, тому із відповідальністю та любов’ю щороку садить лісові культури, доглядає за насадженнями, відповідає за охорону лісу. Не зважаючи на великі об’єми роботи, відповідальність, покладену на жіночі плечі, Катерина Іванівна з усім справляється, гордо несучи знання лісівника. І залишаючись при цьому справжньою жінкою, українкою і лісовою красунею!
Тож дозвольте побажати Вам, Катерино Іванівно, міцного здоров’я на довгі роки, шани від людей, тепла від рідних, достатку, миру, дзвінкого сміху у Вашій домівці. Хай Господь оберігає Ваш путь. З роси і води Вам, многая літа!
З повагою трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп»