Наступна новина > < Попередня новина

02.05.2020 19:29 давність новини: 4 р.
Автор:  пресслужба Вінницького ОУЛМГ
Категорія: Привітання

Вітаємо з ювілеєм!

60-ліття – дуже особливий день народження. Це «кругла» дата, а ще у цьому віці людина як ніколи цінує щоденні прості радощі життя, цінує дане їй здоров’я, набуті вміння та знання, любов близьких. І у цьому віці приходить розуміння, що не шкода прожитих років, адже у минулому залишилося багато зробленого, вкладено чимало праці в улюблену справу, життя подарувало справжніх друзів, яскраві миті, цікаві події. Все це можуть сказати колеги-лісівники, друзі та рідні про сьогоднішнього ювіляра.
Другого травня святкує свій чудовий ювілей, 60 років, чудова людина, професіонал своєї справи, лісівник із 38-річним стажем роботи у ДП «Гайсинський лісгосп», інженер з лісокористування Анатолій Петрович Кошельник.
Народився ювіляр на Теплинщині у с. Антонівка. Вищу лісівничу освіту отримав у тодішній Українській сільськогосподарській академії, навчаючись на лісогосподарському факультеті, за спеціальністю «Інженер лісового господарства». 
Почав працювати у 1982 року і трудиться до сьогодні у Гайсинському лігоспі. Першим робочим місцем була посада майстра лісу Ладижинського лісництва, потім – помічник лісничого Басаличівського лісництва, помічник лісничого Соболівського лісництва. З 1988 року і до сьогодні – інженер лісокористування 1 категорії лісгоспу.
Посада його вимагає глибоких знань, відданості роботі. А колеги відгукуються про Анатолія Петровича як про надзвичайно порядну людину та працівника. А ще однією з характерних його рис є працелюбність, безмежна любов до справи та до лісу. На таких, як А.П.Кошельник, можна покластися у всьому і доручити будь-яке завдання, він не підведе, кажуть колеги. А ще це фахово грамотний лісівник, професіонал вищого гатунку! Постійно розвивається, самовдосконалюється, росте у професійному, інтелектуальному планах. Межі вдосконалення – немає!
Щирий, відповідальний, надійний, справжній друг, Анатолій Петрович зайняв у колективі почесне місце людини з великої літери, людини, яку шанують, якою дорожать.
Тож цього весняного дня колеги та друзі вітають шановного ювіляра з прекрасним святом. Зичать міцного козацького здоров’я, радості, легкості на душі. Хай серце залишається молодим та енергійним. Щастя і любові, злагоди та достатку в оселі, благополуччя та мирного неба над головою. Хай Господь береже Вас! Многая літа!
З повагою трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп»